1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Vista - network card disabled during startup

Discussion in 'Software' started by Leehaa, Mar 2, 2007.

  1. Leehaa

    Leehaa Gigabyte Poster

    1,648
    21
    91
    After logging in, my MD's fixed network card initially displays, but after a few seconds disappears and he can't access fixed network. Wireless is fine.

    Any ideas? :blink
     
    Certifications: MCP, MCDST, ITIL v3, MBCS, others...
    WIP: BSc IT & Computing, RHCE
  2. simongrahamuk
    Honorary Member

    simongrahamuk Hmmmmmmm?

    6,199
    125
    199
    Vista is strange. If I recall correctly (not got stuff infront of me) you have to manually connect to the network that you want it to be on. This is done through the Network and Sharing Center in control panel.

    Give it a go and see what happens. 8)

    I think that it has something to do with how Vista secures things.
     
  3. Tyler D

    Tyler D Gigabyte Poster

    1,224
    8
    85
    I have a similar problem with vista but on a wirless network. It will not detect the wirless network on start up, i am finding myself having to unplug the wirless USB adapter, plug it back in before it decides it wants to play :rolleyes:
     
    Certifications: A+,70-270
    WIP: 70-290
  4. Leehaa

    Leehaa Gigabyte Poster

    1,648
    21
    91
    Thank you. My manager did a restore and it's now fine. Not sure what the cause was (which is a bit annoying)!
     
    Certifications: MCP, MCDST, ITIL v3, MBCS, others...
    WIP: BSc IT & Computing, RHCE

Share This Page

Loading...