1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Symantec Corporate Edition

Discussion in 'Software' started by jackd, Apr 2, 2006.

  1. jackd

    jackd Megabyte Poster

    555
    7
    64
    I have symantec corporate edition server installed on my server.
    But when i go into symantec system center the server always reports it's self as being disabled. Ive tryed uninstalling and wre-installing but to no effect. The server is running Windows 2003 Server Standard Edition
     
  2. simongrahamuk
    Honorary Member

    simongrahamuk Hmmmmmmm?

    6,199
    125
    199
    What version of Symantec Corporate is it?

    If it is an earlier version then perhaps the OS doesn't support it.

    Why do you have the Corporate Version on a home network?

    :rolleyes:
     
  3. jackd

    jackd Megabyte Poster

    555
    7
    64
    The version is 10.0.0.359

    And i have it on a home network because i can check if pcs have a virus without having to go on every computer.
     
  4. d-Faktor
    Honorary Member

    d-Faktor R.I.P - gone but never forgotten.

    810
    0
    39
    must have been expensive then.
     
  5. jackd

    jackd Megabyte Poster

    555
    7
    64
    It sure was. Anyway anymore ideas?
     
  6. simongrahamuk
    Honorary Member

    simongrahamuk Hmmmmmmm?

    6,199
    125
    199
    Is the Service started?
     
  7. jackd

    jackd Megabyte Poster

    555
    7
    64
    So should i go into services and start it if its not started it?
     
  8. jackd

    jackd Megabyte Poster

    555
    7
    64
    ive started all the services avalible for symantec. The server now reports its self as online but when i click any options it displays a error message symantec corporate could not communicate with the selected servers/clients?
     
  9. Sparky
    Highly Decorated Member Award

    Sparky Zettabyte Poster Moderator

    10,191
    299
    319
    Not too sound rude but you could email Symantec Technical Support and they will be able to help you out.

    I’ve spent the last week contacting technical support for various software applications at work; need to get our moneys worth for the support contracts! :biggrin
     
    Certifications: MSc MCSE MCSA:M MCSA:S MCITP:EA MCTS(x5) Security+ Network+ A+
    WIP: Exchange 2007\2010
  10. jackd

    jackd Megabyte Poster

    555
    7
    64
    i cant really be bothered.But if nobody on theese forums no's how to fix it i suppose ill have to
     
  11. r.h.lee

    r.h.lee Gigabyte Poster

    1,011
    52
    105
    jackd,

    Questions:
    1. Do you have "Symantec _Antivirus_ Corporate Edition?" - http://www.symantec.com/Products/enterprise?c=prodinfo&refId=805 . If not, which specific software title do you have running on your server?
    2. Which year did you purchase the Symantec product?
    3. Did you ever have to "renew your subscription?" At that time, did you renew or upgrade?
     
    Certifications: MCSE, MCP+I, MCP, CCNA, A+
    WIP: CCDA
  12. jackd

    jackd Megabyte Poster

    555
    7
    64
    1. Yes its symantec Corporate Edition

    2. It was only bought 3 weeks ago

    3. no
     
  13. JonnyMX

    JonnyMX Petabyte Poster

    5,239
    211
    236
    Did it work before?
    When you install the corporate edition you have to specify if it is going on a managed or unmanaged machine (i.e. which installation is the master and pushes the updates out).
    Where did you buy it from? There are a lot of dodgy copies of this floating around.
     
    Certifications: MCT, MCTS, i-Net+, CIW CI, Prince2, MSP, MCSD
  14. nugget
    Honorary Member

    nugget Junior toady

    7,796
    71
    224
    First make sure that the respective services are set to automatic start.

    Then you need to play, sorry, configure the symantec server settings. After that when installing the clients you need to select the managed option and then point it at the symantec server.
     
    Certifications: A+ | Network+ | Security+ | MCP (270,271,272,290,620) | MCDST | MCTS:Vista
    WIP: MCSA, 70-622,680,685
  15. Sparky
    Highly Decorated Member Award

    Sparky Zettabyte Poster Moderator

    10,191
    299
    319
    No probs mate but thats why you pay top ££ for the product so you get decent technical support 8)
     
    Certifications: MSc MCSE MCSA:M MCSA:S MCITP:EA MCTS(x5) Security+ Network+ A+
    WIP: Exchange 2007\2010
  16. mojorisin

    mojorisin Kilobyte Poster

    395
    14
    41
    Did you push the install to the clients from the main server ?

    if it is the same as the corporate edition we have then open the Norton MMC then goto tools and Client Install this takes you to a screen where you select your domain and then the client you want to roll the install to

    Have you done this ? if not how did you install the clients ?

    This way the server will be the source of updates and such like for the client
     
    WIP: 70-685 http://www.speedtest.net/result/3377759783.png

Share This Page

Loading...