1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Lotus Script

Discussion in 'Scripting & Programming' started by Nelix, Dec 12, 2003.

  1. Nelix
    Honorary Member

    Nelix Gigabyte Poster

    1,412
    3
    82
    I dont think this is the right forum to post this in, however it is related to Scripting so heres the problem.

    We have just upgraded our LP-Apps server to a new Dell Power Vault, problem is that for some of the scheduled tasks that take place over night do not work on the new machine, however if we run them manuallythey work fine, we have checked, and the machines are identical even down to the volume ID's and partition names. when the task runs at the sceduled time the error relates to the lotus script not being able to find a specific file, when we run it manually it finds the file no problem. The exact same script works fine on the old machine but not the new one, the paths on both the machines are identical in fact the machines are totally identical apart from 1 is IBM the other is Dell. I'm stumped and so is out Lotus expert. Anyone got any clues?????

    Thanks
     
    Certifications: A+, 70-210, 70-290, 70-291
    WIP: 70-294
  2. Sandy

    Sandy Ex-Member

    1,091
    2
    65
    What OS are you using

    Off the top of my head

    Users/Groups/Permissions???
     
  3. Nelix
    Honorary Member

    Nelix Gigabyte Poster

    1,412
    3
    82
    Win 2000 server

    We have tried to run these as network admin, which is the main admin account
     
    Certifications: A+, 70-210, 70-290, 70-291
    WIP: 70-294
  4. Phil
    Honorary Member

    Phil Gigabyte Poster

    1,680
    7
    87
    From your description derek it sounds like a permissions issue though trying it with the admin account should have cleared that up. :hhhmmm
     
    Certifications: MCSE:M & S MCSA:M CCNA CNA
    WIP: 2003 Upgrade, CCNA Upgrade

Share This Page

Loading...