1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Windows ME problems!!!!!

Discussion in 'Hardware' started by AJ, Dec 4, 2003.

  1. AJ

    AJ 01000001 01100100 01101101 01101001 01101110 Administrator

    6,864
    147
    221
    I have just upgraded a machine at work to run an ADSL connection rather than the dialup system. Now when the pc is connected via a LAN it freezes. Actually, if you Cont, Alt, Del and click on Explorer and end task (need to do this about 3 times) you can then use the pc for a while (mybe 30 secs and then it does it again.

    Only advice I got from the ISP was do a virus check (done - no viruses) and reinstall ME??

    What do you lot think

    Andrew
     
    Certifications: MCSE, MCSA (messaging), ITIL Foundation v3
    WIP: Breathing in and out, but not out and in, that's just wrong
  2. Sandy

    Sandy Ex-Member

    1,091
    2
    65
    Sorry Andrew I can't help never loaded ME heard some bad experances with it
     
  3. AJ

    AJ 01000001 01100100 01101101 01101001 01101110 Administrator

    6,864
    147
    221
    Cheers Sandy. Have decided to clear the machine down and get rid of this S**T ME rubbish and upgrade the machine to W2K

    Andrew
     
    Certifications: MCSE, MCSA (messaging), ITIL Foundation v3
    WIP: Breathing in and out, but not out and in, that's just wrong
  4. SimonV

    SimonV Petabyte Poster Administrator

    6,621
    164
    228
    Good move Andrew :gun [​IMG] :snipersm:
     
    Certifications: MOS Master 2003, CompTIA A+, MCSA:M, MCSE
    WIP: Keeping CF Alive...
  5. Nelix
    Honorary Member

    Nelix Gigabyte Poster

    1,416
    3
    82
    Hope i'm not too late with this one.

    Run CheckUpgradeOnly.exe from the CD first and make sure you have any updated drivers etc from the list produced.
     
    Certifications: A+, 70-210, 70-290, 70-291, 74-409, 70-410, 70-411, 70-337, 70-347
    WIP: 70-346

Share This Page

Loading...