Troubleshooting A NIC

Discussion in 'Hardware' started by Roy2005, Feb 23, 2006.

  1. Roy2005

    Roy2005 New Member

    8
    0
    1
    I am currentl doing my ccna part one and just starting to learn and need guidenence...........I am just looking at the trooubleshooting procedures and something i have read say that when you go to the device manager if you find a red X or a yellow !. check the network protocols ......... :blink it does not say what to do , would i be right in saying that you would at this piont if it has either
    proceed to eliminate driver problems before going to the next step ?
     
  2. Bluerinse
    Honorary Member

    Bluerinse Exabyte Poster

    8,877
    179
    256
    What you have described would indicate an issue with either the NIC driver or a conflict with another device, such as an internal modem or sound card etc.

    Network protocols would not cause this behaviour IMHO.
     
    Certifications: C&G Electronics - MCSA (W2K) MCSE (W2K)
  3. simongrahamuk
    Honorary Member

    simongrahamuk Hmmmmmmm?

    6,205
    136
    199
    I agree with Bluerinse.

    What text are you using that say this?

    :blink
     
  4. Veteran's son

    Veteran's son Megabyte Poster

    915
    2
    55
    I agree with Bluerinse as well! :)
     
    Certifications: A+
    WIP: N+

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.