1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Turbocert CBT Nightmare

Discussion in 'MCDST' started by klickhere, May 7, 2007.

  1. klickhere

    klickhere Bit Poster

    12
    0
    2
    I purchased from Turbocert the MCDST exam 70-271, 70-272. After clicking Load Training Course button I receive the folowing message:

    TEastDatabaseManager.CreateDatabase-CannotCreate Databasefile "C:\courses\mcdst\MCDST.tsx.

    I did search the disk and found the file in question. Uninstalled and reinstalled the program. Attempts to install the program on 4 different computers all running Windows Professional, resulted in the same error message.

    Turbosoft and Videocerts websites are nonexsistent and the support email address does not work. Does anyone have an address or phone number where I can contact these prople to have this issue resolved. I would greatly appreciate it.
     
  2. Mr.Cheeks

    Mr.Cheeks 1st ever Gold Member! Gold Member

    5,369
    85
    190
    quick google shows me that turbocerts has bad customer service and has bd's...

    have a look on the cd for the file and see if you could copy and paste it.
     
  3. klickhere

    klickhere Bit Poster

    12
    0
    2
    Thanks for the rapid reply. Just one thing, where do I paste the copied text
     
  4. Mr.Cheeks

    Mr.Cheeks 1st ever Gold Member! Gold Member

    5,369
    85
    190
    search for " MCDST.tsx " on your cd.
    once found paste it in the directory " C:\courses\mcdst\ "
     
  5. Sparky
    Highly Decorated Member Award

    Sparky Zettabyte Poster Moderator

    10,190
    296
    319
    C:\courses\mcdst\MCDST.tsx

    :blink
     
    Certifications: MSc MCSE MCSA:M MCSA:S MCITP:EA MCTS(x5) Security+ Network+ A+
    WIP: Exchange 2007\2010
  6. klickhere

    klickhere Bit Poster

    12
    0
    2
    Thanks for the info. Unfortunatly that did not work. I GUESS THATS $145.00 DOWN THE DRAIN FOR ME. If you have any other suggestions, I will gladly receive and apply them
     
  7. Sparky
    Highly Decorated Member Award

    Sparky Zettabyte Poster Moderator

    10,190
    296
    319
    What version of Windows are you running mate?
     
    Certifications: MSc MCSE MCSA:M MCSA:S MCITP:EA MCTS(x5) Security+ Network+ A+
    WIP: Exchange 2007\2010
  8. klickhere

    klickhere Bit Poster

    12
    0
    2
    Vista
     
  9. Sparky
    Highly Decorated Member Award

    Sparky Zettabyte Poster Moderator

    10,190
    296
    319
    Hmm, I know you have tried running the software on XP but have you changed the compatibility mode on the Vista PC? Try putting it on Windows ME and make sure you run the software as the administrator.
     
    Certifications: MSc MCSE MCSA:M MCSA:S MCITP:EA MCTS(x5) Security+ Network+ A+
    WIP: Exchange 2007\2010
  10. Mr.Cheeks

    Mr.Cheeks 1st ever Gold Member! Gold Member

    5,369
    85
    190
    is it compatabile with Vista? post the url of the item linked on their website here for us please. when i went to the site, i got a forbidden access.. it could just be a dodgy install disk.
     
  11. klickhere

    klickhere Bit Poster

    12
    0
    2
    Yes I noticed after my purchase I could not get to the website or correspond with them by email. Yes is is compatible with Vista, how ever I have 4 other computers and they are running Windows XP Pro
     
  12. klickhere

    klickhere Bit Poster

    12
    0
    2

    I do not have a version of ME nor do I know anyony that is running that OS. I suppose I am just out of luck and money:oops:
     
  13. Sparky
    Highly Decorated Member Award

    Sparky Zettabyte Poster Moderator

    10,190
    296
    319
    Do you know what the requirements are to run the software? You might need a particular version of the .NET framework installed.

    Also disable AV and Anti-Spyware apps when installing (long shot though!) :biggrin
     
    Certifications: MSc MCSE MCSA:M MCSA:S MCITP:EA MCTS(x5) Security+ Network+ A+
    WIP: Exchange 2007\2010
  14. Mr.Cheeks

    Mr.Cheeks 1st ever Gold Member! Gold Member

    5,369
    85
    190
    speak to your creditcard people
     
  15. Sparky
    Highly Decorated Member Award

    Sparky Zettabyte Poster Moderator

    10,190
    296
    319
    No, if you just right click on the shortcut there is a tab for compatibility. In there select Windows ME and also run as administrator.
     
    Certifications: MSc MCSE MCSA:M MCSA:S MCITP:EA MCTS(x5) Security+ Network+ A+
    WIP: Exchange 2007\2010
  16. klickhere

    klickhere Bit Poster

    12
    0
    2
    The only requiremens in the pamplet they sent are met. As far as the processor and memory things of that nature. It is simple unable to create the database that holds the pretest for the exam.
     
  17. klickhere

    klickhere Bit Poster

    12
    0
    2

    I pretty much think they would tell me to fly a kite inasmuch as they would probably not be able to contact they either:(
     
  18. Mr.Cheeks

    Mr.Cheeks 1st ever Gold Member! Gold Member

    5,369
    85
    190
    but normally, they would refund your money and hunt the people down... give it a try, what else can you lose?, you can only gain really...
     
  19. klickhere

    klickhere Bit Poster

    12
    0
    2
    Ok I missed something....right click on what shortcut:dry
     
  20. Headache

    Headache Gigabyte Poster

    1,092
    9
    85
    Reminds me of the time I ordered MCSE CBT labs off this guy on ebay way back when. Well, a couple of the disks were blank, had nothing on them whatsover. Another one contained a camcorder recording that was shot through the windscreen of a car driving down a forest road. A third one featured a documentary of two women talking about this business they were running. The last one was a newscast recorded off NBC or Fox or something like that.

    I was ripped off big time on that one.
     
    Certifications: CCNA
    WIP: CCNP

Share This Page

Loading...