1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

tp-link problem

Discussion in 'Hardware' started by Johnd76, May 23, 2015.

  1. Johnd76

    Johnd76 Megabyte Poster

    704
    16
    64
    I have a tp-link ADSL2+ Modem router...w8970v3.

    It has worked perfectly for 2 months and today i had to turn it off, but when i turned it back on there is a high pitched noise coming from it, i actually have to turn the TV up so i cant hear it.

    anyone got any ideas on how to fix it? or is it goosed?
     
    Certifications: MCP, MCDST
    WIP: Not a thing
  2. SimonD

    SimonD Terabyte Poster Moderator

    3,463
    397
    199
    I would probably want to run a can of air duster over it incase it's the fan that's gunked up.
     
    Certifications: CNA | CNE | CCNA | MCP | MCP+I | MCSE NT4 | MCSA 2003 | Security+ | MCSA:S 2003 | MCSE:S 2003 | MCTS:SCCM 2007 | MCTS:Win 7 | MCITP:EDA7 | MCITP:SA | MCITP:EA | MCTS:Hyper-V | VCP 4 | ITIL v3 Foundation | VCP 5 DCV | VCP 5 Cloud | VCP6 NV | VCP6 DCV | VCAP 5.5 DCA
    WIP: VCP6-CMA, VCAP-DCD and Linux + (and possibly VCIX-NV).
  3. dmarsh

    dmarsh Terabyte Poster

    3,782
    302
    184
    Last edited: May 23, 2015
    Certifications: CITP, BSc, HND, SCJP, SCJD, SCWCD, SCBCD, SCEA, N+, Sec+, Proj+, Server+, Linux+, MCTS, MCPD, MCSA, MCITP, CCDH
  4. Johnd76

    Johnd76 Megabyte Poster

    704
    16
    64
    Cheers for replying guys, i turned the router off at the wall and let it cool down, just switched it back on and no noise!

    Lets see how long it lasts
     
    Certifications: MCP, MCDST
    WIP: Not a thing
  5. Johnd76

    Johnd76 Megabyte Poster

    704
    16
    64
    Certifications: MCP, MCDST
    WIP: Not a thing

Share This Page

Loading...