1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SP3 Breaks folder redirection

Discussion in 'Software' started by Jiser, Jan 27, 2009.

  1. Jiser

    Jiser Kilobyte Poster

    386
    10
    37
    May I direct you to here:

    http://www.edugeek.net/forums/windows/index3.html

    We have a problem with SP3 breaking folder redirection.

    We found an fdeploy.dll fix but only works if the machine has been upgraded to SP3. Machines that are installed with a SP3 slipstreamed CD keep replacing the file with a 'clean' one via system file protection from hidden dll.cache folder.

    Has anyone managed to get this working with a machine that was NOT upgraded to SP3 but that was natively installed?

    Also anyone had simmilar problems and how did you fix?

    Cheers
     
    Certifications: BSc (Hons), PGc, MCTS:Win 7, MCSA W7/MCITP EDST, ITIL Foundation, Prince 2 Foundation, C&G: Web Design, MOS 07: Excel, Word, Powerpoint, Outlook.
  2. nugget
    Honorary Member

    nugget Junior toady

    7,796
    71
    224
    Sorry Jiser, not had that problem. Anyone else?
     
    Certifications: A+ | Network+ | Security+ | MCP (270,271,272,290,620) | MCDST | MCTS:Vista
    WIP: MCSA, 70-622,680,685
  3. Sparky
    Highly Decorated Member Award

    Sparky Zettabyte Poster Moderator

    10,191
    299
    319
    Perhaps this is an issue on how the install has been slipstreamed?
     
    Certifications: MSc MCSE MCSA:M MCSA:S MCITP:EA MCTS(x5) Security+ Network+ A+
    WIP: Exchange 2007\2010

Share This Page

Loading...