1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Server 2003 sp1 in HyperV

Discussion in 'General Microsoft Certifications' started by simonp83, Aug 28, 2010.

  1. simonp83

    simonp83 Kilobyte Poster

    254
    4
    32
    Just to stop people making the same mistake i did, the virtual networking with Hyper V doesn't work with SP1, need to install SP2 for it to work. :oops:
     
    Certifications: A+, MCP, MCDST, MCTS, MCITP
    WIP: 70-291
  2. Sparky
    Highly Decorated Member Award

    Sparky Zettabyte Poster Moderator

    10,191
    299
    319
    On Server 2008, no?
     
    Certifications: MSc MCSE MCSA:M MCSA:S MCITP:EA MCTS(x5) Security+ Network+ A+
    WIP: Exchange 2007\2010
  3. LukeP

    LukeP Gigabyte Poster

    1,194
    41
    90
    It works with legacy network adapter until you install integration services? (Not sure)
     
    WIP: Uhmm... not sure
  4. simonp83

    simonp83 Kilobyte Poster

    254
    4
    32
    Nope, couldn't get it to work with any network adapter, legacy or otherwise, it just showed up as an Unknown Device in Device Manager.

    Hyper V is running under 2008 r2
     
    Certifications: A+, MCP, MCDST, MCTS, MCITP
    WIP: 70-291
  5. wagnerk
    Highly Decorated Member Award

    wagnerk aka kitkatninja Moderator

    10,831
    357
    341
    Certifications: CITP, PGCert, BSc, HNC, LCGI, PTLLS, MCT, MCITP, MCTS, MCSE, MCSA:M, MCSA, MCDST, MCP, MTA, MCAS, MOS (Master), A+, N+, S+, ACA, VCA, etc... & 2nd Degree Black Belt
    WIP: PGDip
  6. simonp83

    simonp83 Kilobyte Poster

    254
    4
    32
    Bah, especially considering i thought it was my gigabyte controller lastnight so rushed out this morning to buy some old cheap 10/100 controller which had the same issue until i googled the problem :oops:
     
    Certifications: A+, MCP, MCDST, MCTS, MCITP
    WIP: 70-291

Share This Page

Loading...