1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems Loading VMWare

Discussion in 'Software' started by UCHEEKYMONKEY, Apr 11, 2007.

  1. UCHEEKYMONKEY
    Honorary Member

    UCHEEKYMONKEY R.I.P - gone but never forgotten. Gold Member

    4,140
    58
    214
    I download VRMWare version 5.0 for the VRWare website using the link Zimbo gave me


    But I get this message when i try to load it:-
     
    Certifications: Comptia A+
    WIP: Comptia N+
  2. Sparky
    Highly Decorated Member Award

    Sparky Zettabyte Poster Moderator

    10,189
    296
    319
    Nasty, might be worth downloading the software again.

    Is the PC fully patched up, not sure if this will help but the latest Windows Installer files are included with SP2 on XP.

    Disable AV?
    Is there another PC you can test the install on? 8)
     
    Certifications: MSc MCSE MCSA:M MCSA:S MCITP:EA MCTS(x5) Security+ Network+ A+
    WIP: Exchange 2007\2010
  3. UCHEEKYMONKEY
    Honorary Member

    UCHEEKYMONKEY R.I.P - gone but never forgotten. Gold Member

    4,140
    58
    214
    Hmm I am just downlaoding VMWare Beta Version 6.

    I can test the patch on this PC which is on WinXp Sp2.

    If that doesn't work is there another site/link i can download version 5.0 from???8)
     
    Certifications: Comptia A+
    WIP: Comptia N+
  4. Sparky
    Highly Decorated Member Award

    Sparky Zettabyte Poster Moderator

    10,189
    296
    319
    Not sure mate, I use Virtual PC, free from MS so could be an option if you are having trouble with VMWare.
     
    Certifications: MSc MCSE MCSA:M MCSA:S MCITP:EA MCTS(x5) Security+ Network+ A+
    WIP: Exchange 2007\2010
  5. UCHEEKYMONKEY
    Honorary Member

    UCHEEKYMONKEY R.I.P - gone but never forgotten. Gold Member

    4,140
    58
    214
    Thanks Sparky, I have booked marked the page on MS Virtual PC.

    Will try the beta verson before using Virtual Ware:biggrin
     
    Certifications: Comptia A+
    WIP: Comptia N+
  6. Boycie
    Honorary Member

    Boycie Senior Beer Tester

    6,281
    85
    174
    UCM,

    The link you provided displays a single post with no link, so perhaps it has been edited.

    I cannot (after a brief look) find an error 1900 within the VM site. I would try another download and then a sfc/scannow

    Have you had problems installing other applications in the same machine?

    Are you logging on the host machine with an Admin account? Is there enough space on the drive?
     
    Certifications: MCSA 2003, MCDST, A+, N+, CTT+, MCT
  7. Raffaz

    Raffaz Kebab Lover Gold Member

    2,976
    56
    184
    Not sure if this will cause that specific error, but .msi files need the windows installer service to work. So check in services and make sure its running mate.
    EDIT
    Looks like the installer is already running in the pic tho, so i doubt its that. Did you get version 6 running?
     
    Certifications: A+, MCP, MCDST, AutoCAD
    WIP: Rennovating my house
  8. UCHEEKYMONKEY
    Honorary Member

    UCHEEKYMONKEY R.I.P - gone but never forgotten. Gold Member

    4,140
    58
    214
    Yes I downloaded the beta version 285mb?? anyway that don't work either! Zucks to Boo!
     
    Certifications: Comptia A+
    WIP: Comptia N+
  9. Raffaz

    Raffaz Kebab Lover Gold Member

    2,976
    56
    184
    Same error? Have you verified the MD5 sums of your download to rule out a corrupted download file?
     
    Certifications: A+, MCP, MCDST, AutoCAD
    WIP: Rennovating my house
  10. UCHEEKYMONKEY
    Honorary Member

    UCHEEKYMONKEY R.I.P - gone but never forgotten. Gold Member

    4,140
    58
    214
    OK here's a screen shot of VMWare version 6.0 beta

    I have tried it on 3 PC's and no avail:(
     
    Certifications: Comptia A+
    WIP: Comptia N+
  11. UCHEEKYMONKEY
    Honorary Member

    UCHEEKYMONKEY R.I.P - gone but never forgotten. Gold Member

    4,140
    58
    214
    No a slightly different error it states (see screen shot) that files are corrupted or have been tampered with??

    It tries to load a cab file and then an error message pops up asking Abort or retry??
     
    Certifications: Comptia A+
    WIP: Comptia N+
  12. Raffaz

    Raffaz Kebab Lover Gold Member

    2,976
    56
    184
    Certifications: A+, MCP, MCDST, AutoCAD
    WIP: Rennovating my house
  13. UCHEEKYMONKEY
    Honorary Member

    UCHEEKYMONKEY R.I.P - gone but never forgotten. Gold Member

    4,140
    58
    214
    I have downloaded version 5.5.3-34685 and Version 5.5.1-19175.

    Here the screen shots same error:- :(
     
    Certifications: Comptia A+
    WIP: Comptia N+
  14. UCHEEKYMONKEY
    Honorary Member

    UCHEEKYMONKEY R.I.P - gone but never forgotten. Gold Member

    4,140
    58
    214
    The only thing I can suggest is if you got their website and download version 5 as shown above and the see if you can run the installation??


    Ahhhh Zimbo to the rescue :bud

    Zimbo just sent me via PM the same link!:biggrin
     
    Certifications: Comptia A+
    WIP: Comptia N+
  15. Raffaz

    Raffaz Kebab Lover Gold Member

    2,976
    56
    184
    I cant test version 5 coz im running version 6 mate, have you compared the hash codes?
     
    Certifications: A+, MCP, MCDST, AutoCAD
    WIP: Rennovating my house
  16. Raffaz

    Raffaz Kebab Lover Gold Member

    2,976
    56
    184
    Certifications: A+, MCP, MCDST, AutoCAD
    WIP: Rennovating my house
  17. UCHEEKYMONKEY
    Honorary Member

    UCHEEKYMONKEY R.I.P - gone but never forgotten. Gold Member

    4,140
    58
    214
    Thanks for the Link Zimbo and file. Here is the picture shot of it working:biggrin
     
    Certifications: Comptia A+
    WIP: Comptia N+
  18. zimbo
    Honorary Member

    zimbo Petabyte Poster

    5,215
    98
    181
    Glad you got it sorted mate and if you have problems just shout! :biggrin
     
    Certifications: B.Sc, MCDST & MCSA
    WIP: M.Sc - Computer Forensics

Share This Page

Loading...