1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Music Server Problem

Discussion in 'Wireless' started by Raffaz, Sep 7, 2006.

  1. Raffaz

    Raffaz Kebab Lover Gold Member

    2,976
    56
    184
    Hi
    Ive got a music server setup (netgear MP101) not the best but nice and cheap now. Its running on wireless connection (dlink G604T). It runs fine if i disable my firewall (bitdefender) but if i turn it on i get problems where i cant connect to server, it still connects to network tho. Ive set firewall to allow incoming/outgoing connections to server, but still no joy. Does anyone know where i maybe going wrong with bitdefender? Cheers

    Mick
     
    Certifications: A+, MCP, MCDST, AutoCAD
    WIP: Rennovating my house
  2. Mr.Cheeks

    Mr.Cheeks 1st ever Gold Member! Gold Member

    5,369
    85
    190
    have you forwarded the correct ports on your firewalls?
     
  3. r.h.lee

    r.h.lee Gigabyte Poster

    1,011
    52
    105
    Raffaz,

    Which specific "bitdefender" product are you using?
     
    Certifications: MCSE, MCP+I, MCP, CCNA, A+
    WIP: CCDA
  4. Bluerinse
    Honorary Member

    Bluerinse Exabyte Poster

    8,871
    167
    256
    Certifications: C&G Electronics - MCSA (W2K) MCSE (W2K)
  5. Raffaz

    Raffaz Kebab Lover Gold Member

    2,976
    56
    184
    Yeah thats done
     
    Certifications: A+, MCP, MCDST, AutoCAD
    WIP: Rennovating my house
  6. Raffaz

    Raffaz Kebab Lover Gold Member

    2,976
    56
    184
    allready done mate. This is one of the reasons im asking the other question about firewalls on network forum
     
    Certifications: A+, MCP, MCDST, AutoCAD
    WIP: Rennovating my house

Share This Page

Loading...