1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help! Email Problem?

Discussion in 'Software' started by nXPLOSi, Jan 31, 2008.

  1. nXPLOSi

    nXPLOSi Terabyte Poster

    2,874
    30
    151
    Hi Guys,

    For some reason, in the last half an hour I keep getting this message come up when trying to send external emails...

    -----------------------------------------------------------
    Attention: Non-Delivery Report
    -----------------------------------------------------------

    This report is generated by the email server at:

    xxx.co.uk

    The message with subject:

    "Disconnection Results for A/C :170xxxxxx"

    and attached to this report was not delivered to
    the following recipients:

    Address: xxx@xxx.co.uk
    Reason: Verification failed for <xxx@xxx.co.uk> (550)
    --------------

    Although when re-sending, they *seem* to go through the second time... im really lost to where to even start and would appreciate any help/guidance.

    Cheers
     
    Certifications: A+, Network+, Security+, MCSA 2003 (270, 290, 291), MCTS (640, 642), MCSA 2008
    WIP: MCSA 2012
  2. BosonMichael
    Highly Decorated Member Award

    BosonMichael Yottabyte Poster

    19,136
    462
    374
    Does this help?
     
    Certifications: CISSP, MCSE+I, MCSE: Security, MCSE: Messaging, MCDST, MCDBA, MCTS, OCP, CCNP, CCDP, CCNA Security, CCNA Voice, CNE, SCSA, Security+, Linux+, Server+, Network+, A+
    WIP: Just about everything!
  3. nXPLOSi

    nXPLOSi Terabyte Poster

    2,874
    30
    151
    I did see that when I searched, and kind of disregarded it due to the fact this exact setup has been working perfectly fine since I started here... We have made no changes to any hostnames etc..?
     
    Certifications: A+, Network+, Security+, MCSA 2003 (270, 290, 291), MCTS (640, 642), MCSA 2008
    WIP: MCSA 2012
  4. Sparky
    Highly Decorated Member Award

    Sparky Zettabyte Poster Moderator

    10,191
    299
    319
    Certifications: MSc MCSE MCSA:M MCSA:S MCITP:EA MCTS(x5) Security+ Network+ A+
    WIP: Exchange 2007\2010
  5. BosonMichael
    Highly Decorated Member Award

    BosonMichael Yottabyte Poster

    19,136
    462
    374
    Anybody mess with any of your DNS records?
     
    Certifications: CISSP, MCSE+I, MCSE: Security, MCSE: Messaging, MCDST, MCDBA, MCTS, OCP, CCNP, CCDP, CCNA Security, CCNA Voice, CNE, SCSA, Security+, Linux+, Server+, Network+, A+
    WIP: Just about everything!
  6. nXPLOSi

    nXPLOSi Terabyte Poster

    2,874
    30
    151
    Only people with access to servers etc is me and the other guy in IT, who's off sick. This is whats strange, nothing has been altered at all. I think the first step in the morning will be a reboot and see if it helps... :(
     
    Certifications: A+, Network+, Security+, MCSA 2003 (270, 290, 291), MCTS (640, 642), MCSA 2008
    WIP: MCSA 2012
  7. nXPLOSi

    nXPLOSi Terabyte Poster

    2,874
    30
    151
    Right, I woke up this morning ready to tackle this problem, got into the office and monitored it for an hour or so, and... nothing. Its no longer occuring, all outgoing emails are fine. Its now 12.36 and still, nothing.

    Although im glad the problem is not longer happening, but annoying not to know what was actually happening and why..... :(
     
    Certifications: A+, Network+, Security+, MCSA 2003 (270, 290, 291), MCTS (640, 642), MCSA 2008
    WIP: MCSA 2012

Share This Page

Loading...