1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

"Found new hardware"

Discussion in 'Software' started by exonje, May 9, 2014.

  1. exonje

    exonje Byte Poster

    109
    4
    15
    Hi peeps,

    Wondering if anyone has some suggestions for our problem at work...

    We are getting several PC's, where USB printers seem to "lose" their driver every time you plug them in the "found new hardware" wizard pops up, I install the printer from the driver already on the PC and it works fine. As soon as you unplug the device and plug back in the wizard pops back up and you need to reinstall again.

    Any suggestions are welcomed.
     
  2. Apexes

    Apexes Gigabyte Poster

    1,053
    78
    141
    Any GPO's set in printer policies?
     
    Certifications: 70-243 MCTS: ConfigMgr 2012 | MCSE: Private Cloud
  3. Sparky
    Highly Decorated Member Award

    Sparky Zettabyte Poster Moderator

    10,191
    299
    319
    Same USB port each time? Any system board driver updates available?
     
    Certifications: MSc MCSE MCSA:M MCSA:S MCITP:EA MCTS(x5) Security+ Network+ A+
    WIP: Exchange 2007\2010
  4. dmarsh

    dmarsh Terabyte Poster

    3,782
    302
    184
    Is your company in the habit of write protecting areas of the registry with group policies ?

    Do you think HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\LPTENUM is protected or corrupt ?
     
    Certifications: CITP, BSc, HND, SCJP, SCJD, SCWCD, SCBCD, SCEA, N+, Sec+, Proj+, Server+, Linux+, MCTS, MCPD, MCSA, MCITP, CCDH
  5. jero25

    jero25 New Member

    5
    0
    6
    Same USB .
     
  6. exonje

    exonje Byte Poster

    109
    4
    15
    thanks for the suggestions guys. turns out a mcafee component was blocking the local printer spooler
     

Share This Page

Loading...