1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CISCO IOS Problem

Discussion in 'Hardware' started by mrbari, Feb 19, 2008.

  1. mrbari

    mrbari Bit Poster

    21
    2
    3
    Dear All,

    I have got a huge problem with my Cisco 3640 router. Once I start my router it gives me these following messages and reload itself & keeps providing me continuously (like a loop),

    Here is the message after I restart my router;

    System Bootstrap, version 11.1(20)AA2, EARLY DEPLOYMENT RELEASE SOFTWARE (fc1)
    C3600 processor with 16384 kbytes of main memory
    Main memory is configured to 32 bit mode with parity disabled

    Open: file ''n'' not found
    open(): open Error = -1
    loadprog: error -on file open
    boot: cannot load ''flash:n''

    If any body has got any idea, please give me a shout.

    Thank you

    Mohammad
     
  2. Stoney

    Stoney Megabyte Poster

    731
    23
    69
    Sounds like it doesn't like your flash file.

    Did you rename the flash file to the correct name as specified by Cisco before loading it on to the router?
     
    Certifications: 25 + 50 metre front crawl
    WIP: MCSA - Exam 70-270
  3. BosonMichael
    Highly Decorated Member Award

    BosonMichael Yottabyte Poster

    19,136
    462
    374
    Sounds like your flash memory is empty or the filesystem is corrupted: link.
     
    Certifications: CISSP, MCSE+I, MCSE: Security, MCSE: Messaging, MCDST, MCDBA, MCTS, OCP, CCNP, CCDP, CCNA Security, CCNA Voice, CNE, SCSA, Security+, Linux+, Server+, Network+, A+
    WIP: Just about everything!

Share This Page

Loading...