1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone else having problems?

Discussion in 'The Lounge - Off Topic' started by zimbo, Jul 24, 2006.

  1. zimbo
    Honorary Member

    zimbo Petabyte Poster

    5,215
    98
    181
    Anyone else with FF having a problem with certain stuff on the forums? just checking to see if its me or my FF because IE works ok :(

    just download ff2 beta 1 because i got 1.5.0.4
     
    Certifications: B.Sc, MCDST & MCSA
    WIP: M.Sc - Computer Forensics
  2. zimbo
    Honorary Member

    zimbo Petabyte Poster

    5,215
    98
    181
    problem solved.... just upgrade! :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin
     
    Certifications: B.Sc, MCDST & MCSA
    WIP: M.Sc - Computer Forensics
  3. Baba O'Riley

    Baba O'Riley Gigabyte Poster

    1,760
    23
    99
    I don't want to upgrade because 2.0 doesn't yet work with all my extensions. At the moment, I'm using the IE tab with CF as none of the buttons work in the reply box with FF. :x
     
    Certifications: A+, Network+
    WIP: 70-270
  4. zimbo
    Honorary Member

    zimbo Petabyte Poster

    5,215
    98
    181
    yeah same prob i had... :(
     
    Certifications: B.Sc, MCDST & MCSA
    WIP: M.Sc - Computer Forensics
  5. hbroomhall

    hbroomhall Petabyte Poster Gold Member

    6,623
    115
    224
    Odd - the buttons work for me (FF 1.0.7 on this box - been meaning to upgrade for ages!) :biggrin

    Harry.
     
    Certifications: ECDL A+ Network+ i-Net+
    WIP: Server+

Share This Page

Loading...